Petrecerea burlacilor: distractie multa pe bani putini!

Pentru mire, petrecerea burlacilor este la fel de importanta ca si petrecerea de nunta romaneasca. Trecerea de la statutul de burlac la cel de sot trebuie sa fie memorabila, iar ea are loc cel mai adesea in cadrul unei ceremonii tipic masculine, cu distractii exclusiv masculine.

 

Deseori, aceste petreceri degenereaza in adevarate orgii cu striperite, alcool, jocuri de noroc si tigari scumpe, astfel ca majoritatea mireselor privesc cu groaza la clipa in care logodnicul dispare la bratul cavalerului de onoare. Insa nici cel din urma nu este lipsit de griji. Prima si cea mai importanta grija tine de bugetul petrecerii. Cum sa organizeze un party cu multa distractie, dar pe bani putini?

Prezentam in cele ce urmeaza cateva idei ieftine pentru o petrecere a burlacilor reusita.

 

1. Pizza si bere. Ce poate fi mai tipic masculin decat o masa cu pizza, stropita din plin cu bere? Costurile sunt minime in acest caz, indiferent cata pizza si bere se cumpara. Pretul petrecerii scade si mai mult daca se tine acasa la cavalerul de onoare. De atmosfera se ocupa burlacii, insa cu siguranta va fi o seara extrem de vesela pentru ca cei mai buni prieteni ai mirelui nu au nevoie decat de buna dispozitie. Pot bea cata bere vor, pot da firimituri de pizza pe jos, pot face glume deocheate si confesiuni fara perdea - nicio prezenta feminina nu ii tulbura!

 

2. Bowling. Mirele si burlacii se pot organiza in doua echipe si juca unii contra altora. Echipa care pierde trebuie sa suporte cheltuielile petrecerii burlacilor. Iese extrem de ieftin pentru echipa castigatoare si frumos ar fi sa castige echipa mirelui. Ca si detaliu, ar fi un gest frumos ca mirele sa primeasca o minge cu initialele sale imprimate acolo. Dupa incheierea competitiei, trupa burlacilor veseli se poate muta intr-un bar sau club de noapte.

 

3. O seara de poker, acasa la cavalerul de onoare. In afara de bere si mancare (chinezeasca, italiana, mexicana – dupa preferinte), nu costa nimic. In plus, cine castiga jocul de carti se face cu bani de buzunar. Este o idee potrivita pentru petrecerea burlacilor, pentru ca acest joc presupune multa inteligenta, dar si buna dispozitie, intrucat victoria nu tine de cartile pe care le ai in mana, ci de felul in care stii sa iti disimulezi emotiile. Trebuie sa fii mereu cu zambetul pe buze.

 

4. Un meci de fotbal, in masura in care o partida cu miza enorma are loc chiar in seara petrecerii burlacilor. Costurile sunt minime, incluzand doar biletele, pentru ca in rest, pe un stadion nu poti consuma bauturi alcoolice, iar celebrele bomboane agricole nu sunt chiar demne de o petrecere a burlacilor. Dupa meci, se poate continua distractia intr-un bar pentru microbisti.

 

5. Karaoke. Are farmec abia dupa ce burlacii si inclusiv mirele s-au pus pe baut acasa la cavalerul de onoare. Cu ceva alcool la bord, vor avea cu totii curaj sa cante in gura mare indiferent de reactia publicului. Sigur, va fi umilitor, insa abia a doua zi, cand oricum s-ar putea ca amintirile sa se stearga, lasand doar senzatia unei distractii nebune. Si in acest caz, costurile sunt minime si se reduc la bautura de acasa si alte cateva randuri la clubul de karaoke.

 

6. Gratarul la iarba verde reprezinta o optiune pentru petrecerea burlacilor, mai ales in cazul in care unul dintre acestia poseda casa ce are curte si verdeata. Friptura pentru gratar si berea aferenta sunt singurele care necesita scoaterea banilor din buzunar, insa in acest caz, preturile sunt mai mult decat accesibile oricarui cavaler de onoare.

 

7. O zi la pescuit. Nu este nevoie de o zi de pescuit pe Dunare. Orice balta din jurul localitatii in care se afla mirele este numai buna. Costurile sunt foarte mici si includ taxa de balta, berea, snack-urile si painea. Ce se prinde se mananca, asa ca nu este nevoie de mancare de acasa. Aceasta este o idee potrivita pentru o astfel de petrecere pentru ca este o activitate tipic masculina si aventuroasa in acelasi timp.

 

8.  Sporturile extreme sunt si ele o posibilitate de a petrece cu burlacii. Costa ceva mai scump in raport cu variantele prezentate pana acum, insa isi merita pretul. In functie de curajul mirelui se poate incerca fie aruncarea cu parasuta, fie bunjee jumping; o alternativa ceva mai ieftina ar fi alpinismul care poate avea loc la munte, in aer liber sau intr-o sala sportiva special amenajata pentru cei cu spiritul aventuros.

 

9. O cursa cu masini este intotdeauna pe gustul burlacilor. Poate deveni scenariul perfect pentru o petrecerea mirelui inainte de nunta romaneasca, insa presupune ceva costuri pentru ca e bine sa se desfasoare intr-un context legal, adica pe o pista de curse.

 

10. Striptease acasa. O petrecere a burlacilor presupune in mod traditional si striptease profesional. In cazul in care cavalerul de onoare nu are suficienti bani pentru a plati mirelui si burlacilor consumatia intr-un club de striptease, o varianta mai ieftina ar fi ca dansatoare la bara sa fie chemata acasa. Bautura va fi deci gratis, iar prestatia fetei poate convinge pe invitatii mirelui sa puna mana de la mana pentru a o rasplati cum se cuvine.

 

Modurile in care poti organiza petrecerea burlacilor pe bani putin sunt mult mai numeroase decat cele prezentate in acest material. Totusi, atunci cand cavalerul de onoare planifica petrecerea cu costuri reduse trebuie sa aiba in vedere un lucru esential: burlacii se pot distra foarte bine si fara sa cheltuie mari sume de bani, la fel de bine cum pot arunca banii pe fereastra fara a se distra niciun strop. Pana la urma, petrecerea burlacilor nu se limiteaza la costuri, ci la spiritul de prietenie dintre mire si invitatii sai.

 

Comentarii   

 
Florin
0 #1 Florin 03-03-2016 10:53
Casa de piatra si copii frumosi viitorilor miri!!!
Ne puteti gasi pe: www.camera1.ro
plus.google.com/.../
www.facebook.com/.../
Citat
 

Alte articole din categoria Petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor cu burlacitePetrecerea burlacilor cu ... burlacite!
Petrecerea burlacilor, la fel ca si petrecerea burlacitelor, implica amuzament, distractie, discutii intime, consum de alcool si une...
Petrecerea burlacilor: reguli nescrisePetrecerea burlacilor: reguli nescrise!
Asa cum femeile sunt pasionate de nunta romaneasca, barbatii sunt pasionati de o alta noapte speciala - cea a petrecerii burlacilor. ...

Petrecerea burlacilor: cuminte ori salbatica?
Petrecerea burlacilor este una dintre cele mai controversate petreceri masculine, insa indiferent de temerile viitoarei mirese, ea tr...
Idei trasnite pentru petrecerea burlacilor
Lipsa femeilor fara prejudecati nu inseamna automat ca petrecerea burlacilor se indreapta spre un mare esec. Mirele si prietenii lui ...
Secrete pentru o petrecere a burlacilor reusita
  Faptul ca femeile goale vor lipsi de la petrecerea burlacilor nu inseamna ca mirele si prietenii sai nu se pot distra cu adevarat, ...
Petrecerea burlacilor cu rudele mireseiPetrecerea burlacilor cu rudele miresei
Cu toate ca petrecerea burlacilor este considerata de catre majoritatea barbatilor drept un prilej de dezmat, au inceput sa fie la mo...

Radu Baron

Organizator evenimente:
nunti, botezuri, concerte

 Tel: 0722.258.826
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cautare in site

Artisti consacrati pentru nunta ta

Niculina Stoican


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie: DA
Numar maxim de programe:

Steliana Sima


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Nicu Paleru


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Adriana Antoni


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica usoara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Aurel Tamas


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Carmen Serban


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Etno
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Viorica si Ionita din Clejani


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca
Formatie proprie: DA
Numar maxim de programe:

Gelu Voicu


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Laura Lavric


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Nelu Ploiesteanu


Genuri abordate: Muzica lautareasca
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:
 • Niculina Stoican

  Niculina Stoican

 • Steliana Sima

  Steliana Sima

 • Nicu Paleru

  Nicu Paleru

 • Adriana Antoni

  Adriana Antoni

 • Aurel Tamas

  Aurel Tamas

 • Carmen Serban

  Carmen Serban

 • Viorica si Ionita din Clejani

  Viorica si Ionita din Clejani

 • Gelu Voicu

  Gelu Voicu

 • Laura Lavric

  Laura Lavric

 • Nelu Ploiesteanu

  Nelu Ploiesteanu


Formatii nunta

Formatia Azur Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere
Numar membri formatie: 5

Formatia Odeon din Buzau


Genuri abordate: Muzica de petrecere
Numar membri formatie: 4

Provincialii


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: min. 6 / max. 10

Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere
Numar membri formatie: min. 7 / max. 32

Fratii Reut - Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Chorus Live Band


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Latino, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 6

Select din Mizil


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Latino, Muzica usoara, Romante/Tangouri
Numar membri formatie: 5

Artistic Band Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Gipsy Casual


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Cover-uri
Numar membri formatie: 5

Formatia Intermezzo


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Etno, Latino
Numar membri formatie: 4

Mariana Risipitu si Marcel Rat


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 8

Formatia Armonia din Iasi


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Pop-rock, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Petre Geambasu Band


Genuri abordate: Latino, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie:

Mihai Bajinaru si Quality Band


Genuri abordate: Latino, Muzica usoara, Muzica retro, Cover-uri, Valsuri, Jazz
Numar membri formatie: 9

Formatia Bosfor Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Manele
Numar membri formatie: 5

Formatia Altton Ploiesti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Jazz, Rock, Pop
Numar membri formatie: 6

Taraful Cleante Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Cover-uri
Numar membri formatie: 10

Formatia Monden Pitesti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 5

Formatia Zestrea Lautarilor din Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Formatia Artis din Bacau


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Dance, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Siminica din Bacau


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca, Pop
Numar membri formatie: 4

Formatia Royal Tulcea


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Formatia Stil Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Manele
Numar membri formatie: 4

Formatia Atlantic Group Constanta


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Polifonic Band Constanta


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Jazz, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 6

Formatia Mugurel Botosani


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Atlantis Band Galati


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Versus din Ploiesti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 6

Formatia Tezaur din Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Formatia Mania din Brasov


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 5

Formatia Cosmin Chichisan Cluj


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Krystal din Targu Jiu


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Animato Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Hyperion Alba Iulia


Genuri abordate: Muzica populara, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Fratii Milos Caras-Severin


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Meridian din Iasi


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Unitron - Baia Mare


Genuri abordate: Muzica populara, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Sistem Rm Valcea


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Unic Rm Valcea


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Perla Dunarii din Giurgiu


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 5

Formatia Folklor din Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Conect din Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Universal din Teleorman


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Etno, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 4

Formatia Maxi din Turnu Magurele


Genuri abordate: Muzica de petrecere
Numar membri formatie: 4

Formatia ABC din Pitesti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Ionut Galani - Constanta


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 5

Formatia Amazon din Pitesti


Genuri abordate: Muzica populara, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Romantic din Gaesti (Dambovita)


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Express-T Targoviste


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 4

Formatia Condor din Brasov


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Simbol Baia Mare


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Etnic (formula pentru nunta)


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Etno, Cover-uri
Numar membri formatie: 7/9/12

Formatia Select Focsani (Vrancea)


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 4

Formatia Nostalgy Bacau


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 6

Formatia Omogen din Bals


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 3

Formatia Continental Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Muntenia Band Ploiesti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 3

Formatia Fratii Anghelescu din Calarasi


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 3

Formatia Lucyan Band Piatra Neamt


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 5
 • Formatia Azur Braila

  Formatia Azur Braila

 • Formatia Odeon din Buzau

  Formatia Odeon din Buzau

 • Provincialii

  Provincialii

 • Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau

  Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau

 • Fratii Reut - Suceava

  Fratii Reut - Suceava

 • Cauta pe harta

  Cauta pe harta

 • Chorus Live Band

  Chorus Live Band

 • Select din Mizil

  Select din Mizil

 • Artistic Band Bucuresti

  Artistic Band Bucuresti

 • Gipsy Casual

  Gipsy Casual

 • Formatia Intermezzo

  Formatia Intermezzo

 • Mariana Risipitu si Marcel Rat

  Mariana Risipitu si Marcel Rat

 • Formatia Armonia din Iasi

  Formatia Armonia din Iasi

 • Petre Geambasu Band

  Petre Geambasu Band

 • Mihai Bajinaru si Quality Band

  Mihai Bajinaru si Quality Band

 • Formatia Bosfor Braila

  Formatia Bosfor Braila

 • Formatia Altton Ploiesti

  Formatia Altton Ploiesti

 • Taraful Cleante Bucuresti

  Taraful Cleante Bucuresti

 • Formatia Monden Pitesti

  Formatia Monden Pitesti

 • Formatia Zestrea Lautarilor din Bucuresti

  Formatia Zestrea Lautarilor din Bucuresti

 • Formatia Artis din Bacau

  Formatia Artis din Bacau

 • Formatia Siminica din Bacau

  Formatia Siminica din Bacau

 • Formatia Royal Tulcea

  Formatia Royal Tulcea

 • Formatia Stil Bucuresti

  Formatia Stil Bucuresti

 • Formatia Atlantic Group Constanta

  Formatia Atlantic Group Constanta

 • Polifonic Band Constanta

  Polifonic Band Constanta

 • Formatia Mugurel Botosani

  Formatia Mugurel Botosani

 • Atlantis Band Galati

  Atlantis Band Galati

 • Formatia Versus din Ploiesti

  Formatia Versus din Ploiesti

 • Formatia Tezaur din Braila

  Formatia Tezaur din Braila

 • Formatia Mania din Brasov

  Formatia Mania din Brasov

 • Formatia Cosmin Chichisan Cluj

  Formatia Cosmin Chichisan Cluj

 • Formatia Krystal din Targu Jiu

  Formatia Krystal din Targu Jiu

 • Formatia Animato Braila

  Formatia Animato Braila

 • Formatia Hyperion Alba Iulia

  Formatia Hyperion Alba Iulia

 • Formatia Fratii Milos Caras-Severin

  Formatia Fratii Milos Caras-Severin

 • Formatia Meridian din Iasi

  Formatia Meridian din Iasi

 • Formatia Unitron - Baia Mare

  Formatia Unitron - Baia Mare

 • Formatia Sistem Rm Valcea

  Formatia Sistem Rm Valcea

 • Formatia Unic Rm Valcea

  Formatia Unic Rm Valcea

 • Formatia Perla Dunarii din Giurgiu

  Formatia Perla Dunarii din Giurgiu

 • Formatia Folklor din Suceava

  Formatia Folklor din Suceava

 • Formatia Conect din Suceava

  Formatia Conect din Suceava

 • Formatia Universal din Teleorman

  Formatia Universal din Teleorman

 • Formatia Maxi din Turnu Magurele

  Formatia Maxi din Turnu Magurele

 • Formatia ABC din Pitesti

  Formatia ABC din Pitesti

 • Formatia Ionut Galani - Constanta

  Formatia Ionut Galani - Constanta

 • Formatia Amazon din Pitesti

  Formatia Amazon din Pitesti

 • Formatia Romantic din Gaesti (Dambovita)

  Formatia Romantic din Gaesti (Dambovita)

 • Formatia Express-T Targoviste

  Formatia Express-T Targoviste

 • Formatia Condor din Brasov

  Formatia Condor din Brasov

 • Formatia Simbol Baia Mare

  Formatia Simbol Baia Mare

 • Formatia Etnic (formula pentru nunta)

  Formatia Etnic (formula pentru nunta)

 • Formatia Select Focsani (Vrancea)

  Formatia Select Focsani (Vrancea)

 • Formatia Nostalgy Bacau

  Formatia Nostalgy Bacau

 • Formatia Omogen din Bals

  Formatia Omogen din Bals

 • Formatia Continental Suceava

  Formatia Continental Suceava

 • Formatia Muntenia Band Ploiesti

  Formatia Muntenia Band Ploiesti

 • Formatia Fratii Anghelescu din Calarasi

  Formatia Fratii Anghelescu din Calarasi

 • Formatia Lucyan Band Piatra Neamt

  Formatia Lucyan Band Piatra Neamt

Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop