Biserica din Draganescu, Capela Sixtina a Europei de Sud-Est

Biserica din DraganescuNunta romaneasca reprezinta un prilej emotionant de savarsire a unei Taine divine - Taina Cununiei. Desi cei mai numerosi dintre romani se concentreaza mai degraba pe petrecerea de nunta decat pe ceremonia religioasa, exista si tineri preocupati mai mult de spiritul religios si de binecuvantarea primita in cadrul celei mai frumoase zile a vietii lor.

 

Pentru acestia, avem o propunere mai speciala: nunta romaneasca la Biserica Draganescu, in apropiere de Bucuresti, mai clar la 28 km distanta, in localitatea Malul Spart, la iesirea din Mihailesti.

Vorbim de un loc absolut aparte, un loc de o pace si o frumusete ce inalta sufletul si calmeaza pana si emotiile. Aici a trait si pictat timp de aproape 20 ani de zile cel numit Sfantul Ardealului, celebrul preot Arsenie Boca, care a imprimat bisericutei si imprejurimilor sale o atmosfera de liniste, credinta si fericire.

Biserica din Draganescu este unul dintre acele locuri pline de misterul si harul lui Dumnezeu, un loc viu, care te cheama, te recheama iar si iar. Cine a mers o singura data la Biserica Draganescu sa va intoarce acolo si a doua oara - cel putin.

O nunta intr-un astfel de loc nu va fi, cu siguranta, vesela si zgomotoasa intrucat Biserica Draganescu impune o doza de sobrietate si smerenie, insa va da startul unei casnicii aflate sub binecuvantarea Duhului Sfant, lucru pe care mirii il vor resimti cu toata fiinta lor.

Biserica Draganescu impresioneaza prin curatenie si spiritul de pace care anima pe toti cei ce ii trec pragul. Aici a muncit din greu parintele Arsenie Boca, cazut in disgratia regimului comunist. Aproape 20 de ani de zile, marele slujitor al Domnului a dat viata tocmai predicilor sale pe care obisnuia sa le tina in timpul cat a pastorit la Manastirea Sambata de Sus din Fagaras.

 

Pictura profetica realizata de Arsenie Boca in Biserica Draganescu este unica in lume

Desi micuta, Biserica Draganescu adaposteste o pictura absolut unica in lume, considerata pe buna dreptate Capela Sixtina a ortodoxiei romanesti (unii chiar o considera Capela Sixtina a Europei de Sud-Est / a orodoxiei Orientale ). Este vorba despre pictura realizata de-a lungul a numerosi ani de truda de catre parintele Arsenie Boca, pictura unica prin culorile folosite, reprezentarile lui Dumnezeu, cateva elemente de modernitate si mai ales prin mesajele extrem de actuale transmise cu ajutorul pensulei.

 

Sunt infatisate scene in care se imbina lumea spirituala divina cu lumea contemporana romaneasca, astfel ca poti urmari cu ochii incetosati de lacrimile de emotie atat silueta transparenta a lui Iisus inviat, cat si pe romanul de rand privind cu nesat la televizor, poti deslusi tulburarea cutremuratoare a sufletului de dupa moarte la Judecata de Apoi, la fel cum poti observa sateliti, telefoane, cladiri in flacari.

Aceasta pictura a facut inconjurul Romaniei - foarte multe posturi tv au realizat reportaje despre mesajele pe care le transmite, au existat numeroase stiri care au pus in lumina caracterul vizionar al acestei picturi realizate cu mici pauze intre anii 1968 - 1988. Pe peretii Bisericii Draganescu se poate autoidentifica astazi orice roman care in ziua de duminica prefera sa butoneze telecomanda si sa discute cu prietenii la telefon in loc de a raspunde chemarii ingerilor si a merge la Sfanta Liturghie. De asemenea, parintele Arsenie Boca a atras atentia, prin pictura sa, asupra vicleniei Satanei care indeamna pe om sa se dedice vietii de crestin abia la batranete, petrecandu-si in schimb tineretea si viata de adult in desfrau, patimi si implinirea poftelor trupului. Dar care dintre noi poate garanta ca va atinge batranetea, ca va ajunge la o varsta inaintata pe care sa o inchine Domnului?

 

De ce este Biserica Draganescu speciala?

Biserica din Draganescu a devenit atat de speciala si celebra datorita parintelui Arsenie Boca. El a fost cel care a ridicat-o din rugina timpului si saracia comunismului. La origine, prima atestare documentara a unui locas de cult pe acest loc dateaza din 1866 si se refera la o mica bisericuta din lemn, luata de apele Argesului si distrusa dimpreuna cu cimitirul sau. Chiar pe locul ei, la 1870 se inalta deja o alta Casa a Domnului, de data asta construita din caramida. Din anul 1937, biserica este restaurata temeinic, cu ajutorul material al enoriasilor si prin eforturile depuse de preotul Savin Bunescu. Incepand cu anul 1968, pictarea peretilor in tempera revine preotului Arsenie Boca.

Arhitectural, biserica este  prevazuta cu pridvor - sustinut pe sase coloane - pronaos, naos si Sfantul Altar. Dinafara se pot admira un turnulet foarte mic asezat deasupra Altarului, doua turle micute deasupra pridvorului si o turla mare deasupra naosului. Sfantul Nicolae este ocrotitorul acestei minunate Biserici, lucru reafirmat cu ocazia momentului sfintirii acestui locas - 2 octombrie 1983, cand soborul de preoti oficianti a cerut generatiilor urmatoare de enoriasi sa pastreze "cu sfintenie ceea ce le daruim, realizat cu atata dragoste si truda".

 

Multi tineri aleg Biserica Draganescu pentru cununia religioasa, dar si pentru a se ruga pentru rezolvarea unor probleme grave cu care se confrunta in casnicie

Pe langa predica vie tinuta de pictura parintelui Arsenie Boca, nuntasii vor fi cu siguranta impresionati de aerul de pace care domneste nu doar in interiorul bisericii, ci si in jurul ei. Curtea Bisericii adaposteste o troita exemplar intretinuta, un cimitir in care ordinea, curatenia si florile mereu proaspete inspira nu tristete, ci speranta in viata de dupa moarte, si cativa brazi falnici, adusi personal de parintele Arsenie Boca tocmai de la Sinaia.

Vecinatatea unui lac cu stufaris, de-a lungul caruia a fost tras un gard de protectie, prevazut cu numeroase bancute contribuie si ea la atmosfera de liniste si multumire sufleteasca. Intr-o zi obisnuita, credinciosii se pot pregati aici de Spovada, isi pot trage sufletul din fata greutatilor vietii, pot contempla linistea si frumusetea naturii, pot medita asupra puterii credintei si a milei lui Dumnezeu. Intr-o zi speciala, in care doi tineri aleg sa-si uneasca destinele, nuntasii isi vor aminti ca fericirea vine, de cele mai multe ori, din lucrurile simple pe care viata ni le ofera.

 

La Biserica Draganescu slujeste in prezent Preotul Lucian Petcu, care a avut prilejul fericit de a-l cunoaste personal pe Arsenie Boca. In ciuda staturii impunatoare si a sobrietatii care ii invaluie chipul, acest preot vorbeste cu blandete si rabdare credinciosilor, iar slujbele de cununie dau mirilor adevarate imbolduri spre viata curata si iubire pura. Acesti miri nu vor pleca de aici nerabdatori sa manance, sa bea si sa danseze, de asemeni, nici nuntasii nu se vor grabi spre localul de petrecere, ci vor intarzia cu totii, cat se poate de mult in interiorul bisericii si in curte, patrunsi de nevoia de a-si hrani mai degraba sufletul si nu trupul.

Foarte des, tinerii proaspat casatoriti vin la aceasta biserica speciala pentru a se ruga sa fie binecuvantati cu copilasi. Cel mai adesea, rugaciunile le sunt ascultate si implinite.

 

Nunta romaneasca la Biserica Draganescu? Ei bine, va fi un moment spiritual absolut aparte -probabil ca veselia tipica unei nunti se va stinge, dar in locul ei va arde flacara unei bucurii cu totul noi, cea a participarii la o Taina cu adevarat divina, Taina Cununiei.

 

Alte articole din categoria Biserici / Manastiri

Biserica Kretzulescu (Cretulescu) BucurestiBiserica Kretzulescu (Cretulescu) Bucuresti
De Biserica Kretzulescu (Cretulescu) se leaga istoria uneia dintre cele mai zbuciumate familii de boieri ai Tarii Romanesti - familia...
Nunta romaneasca la Biserica Sfantul Mina
Biserica Sfantul Mina din Bucuresti este una dintre bisericile ideale pentru oficierea slujbelor de nunta. Si asta pentru ca biserica...

Biserica unicat: Catedrala Sf. Arh. Mihail si Gavril
Intr-un oras dominat de istoria stramosilor nostri, dacii, principalul punct de atractie turistica il reprezinta o biserica unicat in...
Biserica Cuibul cu Barza (Sf Stefan) din Bucuresti - nunta, cununie religioasaBiserica Cuibul cu Barza (Sf Stefan) din Bucuresti
O nunta cu adevarat romaneasca, incarcata de spiritualitate religioasa dar si mister, poate avea loc la Biserica Cuibul cu Barza (Sf ...
Nunta romaneasca in Biserica Densus
Pentru cei care isi doresc ca momentul nuntii sa fie incarcat de spiritualitate, pentru cei aplecati asupra aspectelor religioase, pe...
Cununia religioasa: biserica sau manastireCununia religioasa: Biserica sau manastire?
Cununia religioasa are o insemnatate aparte in cadrul nuntilor romanesti. Foarte credinciosi, romanii isi doresc ca momentul in care ...

Radu Baron

Organizator evenimente:
nunti, botezuri, concerte

 Tel: 0722.258.826
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Oferte 2021-2022

Cautare in site

Artisti consacrati pentru nunta ta

Niculina Stoican


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie: DA
Numar maxim de programe:

Steliana Sima


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Nicu Paleru


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Adriana Antoni


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica usoara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Aurel Tamas


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Carmen Serban


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Etno
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Viorica si Ionita din Clejani


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca
Formatie proprie: DA
Numar maxim de programe:

Gelu Voicu


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Laura Lavric


Genuri abordate: Muzica populara
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:

Nelu Ploiesteanu


Genuri abordate: Muzica lautareasca
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:
 • Niculina Stoican

  Niculina Stoican

 • Steliana Sima

  Steliana Sima

 • Nicu Paleru

  Nicu Paleru

 • Adriana Antoni

  Adriana Antoni

 • Aurel Tamas

  Aurel Tamas

 • Carmen Serban

  Carmen Serban

 • Viorica si Ionita din Clejani

  Viorica si Ionita din Clejani

 • Gelu Voicu

  Gelu Voicu

 • Laura Lavric

  Laura Lavric

 • Nelu Ploiesteanu

  Nelu Ploiesteanu


Formatii nunta

Formatia Azur Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere
Numar membri formatie: 5

Formatia Odeon din Buzau


Genuri abordate: Muzica de petrecere
Numar membri formatie: 4

Provincialii


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: min. 6 / max. 10

Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere
Numar membri formatie: min. 7 / max. 32

Fratii Reut - Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Chorus Live Band


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Latino, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 6

Select din Mizil


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Latino, Muzica usoara, Romante/Tangouri
Numar membri formatie: 5

Artistic Band Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Gipsy Casual


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Cover-uri
Numar membri formatie: 5

Formatia Intermezzo


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Etno, Latino
Numar membri formatie: 4

Mariana Risipitu si Marcel Rat


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 8

Formatia Armonia din Iasi


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Pop-rock, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Petre Geambasu Band


Genuri abordate: Latino, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie:

Mihai Bajinaru si Quality Band


Genuri abordate: Latino, Muzica usoara, Muzica retro, Cover-uri, Valsuri, Jazz
Numar membri formatie: 9

Formatia Bosfor Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Manele
Numar membri formatie: 5

Formatia Altton Ploiesti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Jazz, Rock, Pop
Numar membri formatie: 6

Taraful Cleante Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Cover-uri
Numar membri formatie: 10

Formatia Monden Pitesti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 5

Formatia Zestrea Lautarilor din Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Formatia Artis din Bacau


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Dance, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Siminica din Bacau


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca, Pop
Numar membri formatie: 4

Formatia Royal Tulcea


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Formatia Stil Bucuresti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Manele
Numar membri formatie: 4

Formatia Atlantic Group Constanta


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Polifonic Band Constanta


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Jazz, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 6

Formatia Mugurel Botosani


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Atlantis Band Galati


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Versus din Ploiesti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 6

Formatia Tezaur din Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 3

Formatia Mania din Brasov


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 5

Formatia Cosmin Chichisan Cluj


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Krystal din Targu Jiu


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Animato Braila


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Hyperion Alba Iulia


Genuri abordate: Muzica populara, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Fratii Milos Caras-Severin


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Meridian din Iasi


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Unitron - Baia Mare


Genuri abordate: Muzica populara, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Sistem Rm Valcea


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Unic Rm Valcea


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Perla Dunarii din Giurgiu


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 5

Formatia Folklor din Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Conect din Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Universal din Teleorman


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Etno, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 4

Formatia Maxi din Turnu Magurele


Genuri abordate: Muzica de petrecere
Numar membri formatie: 4

Formatia ABC din Pitesti


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica lautareasca, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Ionut Galani - Constanta


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica greceasca
Numar membri formatie: 5

Formatia Amazon din Pitesti


Genuri abordate: Muzica populara, Etno, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Romantic din Gaesti (Dambovita)


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 5

Formatia Express-T Targoviste


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 4

Formatia Condor din Brasov


Genuri abordate: Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Simbol Baia Mare


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Etnic (formula pentru nunta)


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica lautareasca, Etno, Cover-uri
Numar membri formatie: 7/9/12

Formatia Select Focsani (Vrancea)


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 4

Formatia Nostalgy Bacau


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 6

Formatia Omogen din Bals


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 3

Formatia Continental Suceava


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Latino, Muzica usoara
Numar membri formatie: 4

Formatia Muntenia Band Ploiesti


Genuri abordate: Muzica populara, Latino, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 3

Formatia Fratii Anghelescu din Calarasi


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Valsuri
Numar membri formatie: 3

Formatia Lucyan Band Piatra Neamt


Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere, Muzica usoara, Cover-uri
Numar membri formatie: 5
 • Formatia Azur Braila

  Formatia Azur Braila

 • Formatia Odeon din Buzau

  Formatia Odeon din Buzau

 • Provincialii

  Provincialii

 • Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau

  Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau

 • Fratii Reut - Suceava

  Fratii Reut - Suceava

 • Cauta pe harta

  Cauta pe harta

 • Chorus Live Band

  Chorus Live Band

 • Select din Mizil

  Select din Mizil

 • Artistic Band Bucuresti

  Artistic Band Bucuresti

 • Gipsy Casual

  Gipsy Casual

 • Formatia Intermezzo

  Formatia Intermezzo

 • Mariana Risipitu si Marcel Rat

  Mariana Risipitu si Marcel Rat

 • Formatia Armonia din Iasi

  Formatia Armonia din Iasi

 • Petre Geambasu Band

  Petre Geambasu Band

 • Mihai Bajinaru si Quality Band

  Mihai Bajinaru si Quality Band

 • Formatia Bosfor Braila

  Formatia Bosfor Braila

 • Formatia Altton Ploiesti

  Formatia Altton Ploiesti

 • Taraful Cleante Bucuresti

  Taraful Cleante Bucuresti

 • Formatia Monden Pitesti

  Formatia Monden Pitesti

 • Formatia Zestrea Lautarilor din Bucuresti

  Formatia Zestrea Lautarilor din Bucuresti

 • Formatia Artis din Bacau

  Formatia Artis din Bacau

 • Formatia Siminica din Bacau

  Formatia Siminica din Bacau

 • Formatia Royal Tulcea

  Formatia Royal Tulcea

 • Formatia Stil Bucuresti

  Formatia Stil Bucuresti

 • Formatia Atlantic Group Constanta

  Formatia Atlantic Group Constanta

 • Polifonic Band Constanta

  Polifonic Band Constanta

 • Formatia Mugurel Botosani

  Formatia Mugurel Botosani

 • Atlantis Band Galati

  Atlantis Band Galati

 • Formatia Versus din Ploiesti

  Formatia Versus din Ploiesti

 • Formatia Tezaur din Braila

  Formatia Tezaur din Braila

 • Formatia Mania din Brasov

  Formatia Mania din Brasov

 • Formatia Cosmin Chichisan Cluj

  Formatia Cosmin Chichisan Cluj

 • Formatia Krystal din Targu Jiu

  Formatia Krystal din Targu Jiu

 • Formatia Animato Braila

  Formatia Animato Braila

 • Formatia Hyperion Alba Iulia

  Formatia Hyperion Alba Iulia

 • Formatia Fratii Milos Caras-Severin

  Formatia Fratii Milos Caras-Severin

 • Formatia Meridian din Iasi

  Formatia Meridian din Iasi

 • Formatia Unitron - Baia Mare

  Formatia Unitron - Baia Mare

 • Formatia Sistem Rm Valcea

  Formatia Sistem Rm Valcea

 • Formatia Unic Rm Valcea

  Formatia Unic Rm Valcea

 • Formatia Perla Dunarii din Giurgiu

  Formatia Perla Dunarii din Giurgiu

 • Formatia Folklor din Suceava

  Formatia Folklor din Suceava

 • Formatia Conect din Suceava

  Formatia Conect din Suceava

 • Formatia Universal din Teleorman

  Formatia Universal din Teleorman

 • Formatia Maxi din Turnu Magurele

  Formatia Maxi din Turnu Magurele

 • Formatia ABC din Pitesti

  Formatia ABC din Pitesti

 • Formatia Ionut Galani - Constanta

  Formatia Ionut Galani - Constanta

 • Formatia Amazon din Pitesti

  Formatia Amazon din Pitesti

 • Formatia Romantic din Gaesti (Dambovita)

  Formatia Romantic din Gaesti (Dambovita)

 • Formatia Express-T Targoviste

  Formatia Express-T Targoviste

 • Formatia Condor din Brasov

  Formatia Condor din Brasov

 • Formatia Simbol Baia Mare

  Formatia Simbol Baia Mare

 • Formatia Etnic (formula pentru nunta)

  Formatia Etnic (formula pentru nunta)

 • Formatia Select Focsani (Vrancea)

  Formatia Select Focsani (Vrancea)

 • Formatia Nostalgy Bacau

  Formatia Nostalgy Bacau

 • Formatia Omogen din Bals

  Formatia Omogen din Bals

 • Formatia Continental Suceava

  Formatia Continental Suceava

 • Formatia Muntenia Band Ploiesti

  Formatia Muntenia Band Ploiesti

 • Formatia Fratii Anghelescu din Calarasi

  Formatia Fratii Anghelescu din Calarasi

 • Formatia Lucyan Band Piatra Neamt

  Formatia Lucyan Band Piatra Neamt

Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop